Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г печериць
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
300 г картоплі
1 ст. л. вершкового масла
200 г курячого філе
1 головка цибулі
сіль і перець за смаком
120 г плавленого сиру
Приготування:
1. Заливаємо куряче філе 1,5 л води, трохи солимо і ставимо варитися. Після закипання варимо 20 хвилин.
2. Очищаємо і нарізаємо цибулю, гриби нарізаємо пластинками. Очищаємо картоплю й нарізаємо невеликими кубиками. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками.
3. На сковороді розігріваємо вершкове масло. Кладемо цибулю і обсмажуємо приблизно 5 хвилин до м'якості. Додаємо гриби і готуємо, поки не випарується вся рідина. В кінці солимо і перчимо.
4. Доводимо до кипіння курячий бульйон і додаємо картоплю. Варимо 10-15 хвилин до м'якості. Додаємо в каструлю обсмажені гриби з цибулею, варимо 5 хвилин додаємо нарізане куряче філе.
5. Додаємо сир, ретельно перемішуємо. Суп приправляємо за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ватрушок з мандаринами.