Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 банка тунця
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
150 г сиру
2 огірка
4 яйця
майонез за смаком
1 морква
Приготування:
1. Для початку варимо яйця і моркву. Сир натираємо на крупній тертці.
2. В блюдо для салату викладаємо натерті яєчні білки. Трохи змащуємо майонезом.
3. Далі кладемо шар тунця. На нього кладемо натертий на тертці огірок. Знову змащуємо краплею майонезу.
4. Наверх кладемо моркву і тертий сир. Зверху змащуємо майонезом.
5. Останнім шаром викладаємо подрібнені яєчні жовтки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибульного супу з брокколі.