Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 банка тунця
Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників
Секретний трюк водіїв розкусили: чому заглушити мотор перед даішником уже марно?
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
150 г сиру
2 огірка
4 яйця
майонез за смаком
1 морква
Приготування:
1. Для початку варимо яйця і моркву. Сир натираємо на крупній тертці.
2. В блюдо для салату викладаємо натерті яєчні білки. Трохи змащуємо майонезом.
3. Далі кладемо шар тунця. На нього кладемо натертий на тертці огірок. Знову змащуємо краплею майонезу.
4. Наверх кладемо моркву і тертий сир. Зверху змащуємо майонезом.
5. Останнім шаром викладаємо подрібнені яєчні жовтки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибульного супу з брокколі.