Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

400 г пшеничного борошна

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе

"Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще

250 г вершкового масла

350 г цукру

500 г знежиреного сиру

3 ст. л. какао

10 г ваніліну

3 яйця

100 г сметани

Приготування:

1. Духовку розігріваємо до 180 градусів.

2. Змащуємо круглу форму для випічки 24 см маслом і трохи посипаємо борошном.

3. Якщо сир зернистий, попускаємо його через сито. Яйця розтираємо з цукром (200 г) і ванільним цукром (2 ст. л.) і гарненько перемішуємо.

4. У мисці розтираємо в крихту борошно, масло, какао і цукор (150 г).

5. На дно форми викладаємо велику частину тіста, зверху виливаємо начинку, посипаємо рівномірно залишком крихти.

6. Пиріг впекаем протягом 45-50 хвилин, поки він не затвердіє.

7.Готовий пиріг охолоджуємо у формі приблизно 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних бісквітів.