Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
400 г пшеничного борошна
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
"Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
250 г вершкового масла
350 г цукру
500 г знежиреного сиру
3 ст. л. какао
10 г ваніліну
3 яйця
100 г сметани
Приготування:
1. Духовку розігріваємо до 180 градусів.
2. Змащуємо круглу форму для випічки 24 см маслом і трохи посипаємо борошном.
3. Якщо сир зернистий, попускаємо його через сито. Яйця розтираємо з цукром (200 г) і ванільним цукром (2 ст. л.) і гарненько перемішуємо.
4. У мисці розтираємо в крихту борошно, масло, какао і цукор (150 г).
5. На дно форми викладаємо велику частину тіста, зверху виливаємо начинку, посипаємо рівномірно залишком крихти.
6. Пиріг впекаем протягом 45-50 хвилин, поки він не затвердіє.
7.Готовий пиріг охолоджуємо у формі приблизно 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних бісквітів.