Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
4 головки цибулі
Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів
Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
100 г брокколі
1,5 л води
1 ст. л. оливкової олії
трюфельне масло за смаком
сіль і перець за смаком
100 г пшеничної локшини
⅓ пучка зеленого цибулі
⅓ стебла цибулі-порею
80 г житніх сухариків
Приготування:
1. Очищаємо цибулю, розрізаємо її навпіл, кладемо в киплячу, заздалегідь підсолену воду. Варимо до м'якості.
2. Виймаємо цибулю, а в отриманий бульйон додаємо брокколі, оливкове і трюфельне масло і чорний перець. Варимо броколі до готовності.
3. Потім збиваємо цибулю і броколі в блендері до стану пюре.
4. Пюре і локшину кладемо в бульйон і варимо до готовності.
5. У готовий суп додаємо сухарики і цибулю.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт суперхрустящих солоних крекерів.