Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
125 г пшеничного борошна
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
2 ст. л. борошна з розпушувачем
1 ч. л. каррі
125 г вершкового масла
75 г пармезану
85 г чеддера
20 г сиру рокфор
1 ст. л. лимонного соку
Приготування:
1. Змішуємо в блендері борошно, каррі і вершкове масло до консистенції сухарів.
2. Додаємо весь сир крім 25 г пармезану. Гарненько перемішуємо і ліпимо з тіста кулю.
3. Далі робимо рулет 30 см довжиною, загортаємо у плівку і залишаємо в холодильнику на 1 годину. Потім нарізаємо на шматочки по 5 мм. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
4. Викладаємо на деко з пергаментом. Зверху посипаємо пармезаном і випікаємо протягом 15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрету з квашеною капустою.