Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

125 г пшеничного борошна

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

2 ст. л. борошна з розпушувачем

1 ч. л. каррі

125 г вершкового масла

75 г пармезану

85 г чеддера

20 г сиру рокфор

1 ст. л. лимонного соку

Приготування:

1. Змішуємо в блендері борошно, каррі і вершкове масло до консистенції сухарів.

2. Додаємо весь сир крім 25 г пармезану. Гарненько перемішуємо і ліпимо з тіста кулю.

3. Далі робимо рулет 30 см довжиною, загортаємо у плівку і залишаємо в холодильнику на 1 годину. Потім нарізаємо на шматочки по 5 мм. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

4. Викладаємо на деко з пергаментом. Зверху посипаємо пармезаном і випікаємо протягом 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрету з квашеною капустою.