Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г гречаної крупи

Популярні новини зараз

"За*бали тупо в дошку": українці не витримують "квестів" із передачею показників лічильників

Кличко вирішив звинуватити Зеленського у гибелі людей через зачинені укриття

Чи забере Україна Крим? Тарологиня розповіла, що загрожує Володимиру Зеленському: "Все піде не так, як комусь хочеться"

Віктор Ющенко звинуватив Юлію Тимошенко у економічному занепаді України: "Вкрала 15 років"

Показати ще

400 г білих грибів

100 г вершкового масла

100 г сиру пармезану

1 головка цибулі

100 мл рослинного масла

сіль за смаком

Приготування:

1. Нагріваємо олію в глибокій сковороді і обсмажуємо цибулю до прозорості. Додаємо гриби і смажимо, помішуючи, поки більша частина соку не випарується.

2. У каструлі з маслом обсмажуємо гречану крупу 5 хвилин, постійно помішуючи. Далі додаємо цибулю і гриби і тушкуємо протягом 3 хвилин. Потім заливаємо крупу водою, щоб вона покрила вміст, солимо і доводимо до кипіння.

3. Ставимо кастрюлю в духовку на 200 градусів і випікаємо 30 хвилин.

4. Далі додаємо в каструлю масло, пармезан, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грінок з соусом песто.