Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г гречаної крупи
"За*бали тупо в дошку": українці не витримують "квестів" із передачею показників лічильників
Кличко вирішив звинуватити Зеленського у гибелі людей через зачинені укриття
Чи забере Україна Крим? Тарологиня розповіла, що загрожує Володимиру Зеленському: "Все піде не так, як комусь хочеться"
Віктор Ющенко звинуватив Юлію Тимошенко у економічному занепаді України: "Вкрала 15 років"
400 г білих грибів
100 г вершкового масла
100 г сиру пармезану
1 головка цибулі
100 мл рослинного масла
сіль за смаком
Приготування:
1. Нагріваємо олію в глибокій сковороді і обсмажуємо цибулю до прозорості. Додаємо гриби і смажимо, помішуючи, поки більша частина соку не випарується.
2. У каструлі з маслом обсмажуємо гречану крупу 5 хвилин, постійно помішуючи. Далі додаємо цибулю і гриби і тушкуємо протягом 3 хвилин. Потім заливаємо крупу водою, щоб вона покрила вміст, солимо і доводимо до кипіння.
3. Ставимо кастрюлю в духовку на 200 градусів і випікаємо 30 хвилин.
4. Далі додаємо в каструлю масло, пармезан, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грінок з соусом песто.