Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г гречаної крупи
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
400 г білих грибів
100 г вершкового масла
100 г сиру пармезану
1 головка цибулі
100 мл рослинного масла
сіль за смаком
Приготування:
1. Нагріваємо олію в глибокій сковороді і обсмажуємо цибулю до прозорості. Додаємо гриби і смажимо, помішуючи, поки більша частина соку не випарується.
2. У каструлі з маслом обсмажуємо гречану крупу 5 хвилин, постійно помішуючи. Далі додаємо цибулю і гриби і тушкуємо протягом 3 хвилин. Потім заливаємо крупу водою, щоб вона покрила вміст, солимо і доводимо до кипіння.
3. Ставимо кастрюлю в духовку на 200 градусів і випікаємо 30 хвилин.
4. Далі додаємо в каструлю масло, пармезан, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грінок з соусом песто.