Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г білого хліба

Популярні новини зараз

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Показати ще

100 г сиру пармезан

100 г кедрових горіхів

1 зубчик часнику

1 пучок базиліка

250 мл оливкової олії

лимонний сік за смаком

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Половинку часнику розтираємо з кедровими горіхами і базиліком. Далі додаємо тертий пармезан і оливкове масло. Перемішуємо.

2. Хліб тонко нарізаємо, підігріваємо в духовці. Потім натираємо часником і збризкуємо оливковою олією. Зверху кладемо песто і приправляємо за смаком. Подаємо теплим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних медових кексів.