Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г білого хліба

Популярні новини зараз

Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки

Небезпечний чай на полицях магазинів: як вибрати якісний напій

Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму

Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму

Показати ще

100 г сиру пармезан

100 г кедрових горіхів

1 зубчик часнику

1 пучок базиліка

250 мл оливкової олії

лимонний сік за смаком

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Половинку часнику розтираємо з кедровими горіхами і базиліком. Далі додаємо тертий пармезан і оливкове масло. Перемішуємо.

2. Хліб тонко нарізаємо, підігріваємо в духовці. Потім натираємо часником і збризкуємо оливковою олією. Зверху кладемо песто і приправляємо за смаком. Подаємо теплим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних медових кексів.