Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
800 г яловичого стейка
Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити
сіль і перець за смаком
1 склянку сухого червоного вина
50 г вершкового масла
Приготування:
1. Нагріваємо велику сковороду на високому вогні. Приправляємо стейки сіллю і перцем.
2. Обсмажуємо з кожної сторони не менше 3 хвилин. Після цього викладаємо на тарілку і накриваємо фольгою.
3. У тій же сковороді тушкуємо вино на середньому вогні, помішуючи, поки вино не загусне.
4. Нарізаємо кубиками масло. Сковороду прибираємо з вогню, і завжди помішуючи додаємо кубики масла. Приправляємо за смаком.
5. Поливаємо стейки соусом і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясний лазаньї.