Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
1 головка цибулі
450 г печериць
300 мл молока
8 шматків білого хліба
850 мл овочевого бульйону
2 зубчики часнику
50 г вершкового масла
75 г сиру
30 г сушених білих грибів
Приготування:
1. Розігріваємо масло в каструлі і обсмажуємо цибулю протягом 3-4 хвилин. Промиваємо та нарізаємо гриби. Додаємо їх в каструлю, помішуючи, щоб вони повністю вкрилися маслом.
2. Додаємо молоко і доводимо до кипіння, накриваємо і тушкуємо 5 хвилин. Потім, поступово додаємо гарячий овочевий бульйон і приправляємо за смаком. Готову суміш подрібнюємо в блендері.
3. Підсмажуємо хліб з обох сторін. Змішуємо часник і масло і намазуємо їм тости. Сушені гриби заливаємо гарячою водою на 10-15 хвилин.
4. Кожен тост розрізаємо на 8 частин. Розливаємо суп по тарілках, зверху викладаємо гриби і сухарики. Подаємо гарячим.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт часникових пампушок до борщу.