Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 10
Інгредієнти:
400 г борошна
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
4 ст. л. рослинного масла
1 ч. л. цукру
10 г дріжджів
1 ч. л. солі
5 зубчиків часнику
250 мл води
1 яєчний жовток
зелень за смаком
Приготування:
1. Розчиняємо дріжджі, цукор і сіль в теплій воді. Додаємо борошно і половину масла. Замішуємо тісто.
2. Скачуємо тісто в кулю, накриваємо рушником і залишаємо на 1 годину.
3. Потім ділимо на невеликі шматочки і скачуємо кульки, викладаємо на змащену форму і залишаємо на 30 хвилин.
4. Далі змащуємо жовтком і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
5. Подрібнюємо часник, додаємо решту масла і сіль за смаком. Збиваємо. Коли виймаємо пампушки з духовки - відразу змащуємо соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найсмачніших рогаликів з джемом.