Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 10

Інгредієнти:

400 г борошна

Популярні новини зараз

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс

Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила

Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+

Показати ще

4 ст. л. рослинного масла

1 ч. л. цукру

10 г дріжджів

1 ч. л. солі

5 зубчиків часнику

250 мл води

1 яєчний жовток

зелень за смаком

Приготування:

1. Розчиняємо дріжджі, цукор і сіль в теплій воді. Додаємо борошно і половину масла. Замішуємо тісто.

2. Скачуємо тісто в кулю, накриваємо рушником і залишаємо на 1 годину.

3. Потім ділимо на невеликі шматочки і скачуємо кульки, викладаємо на змащену форму і залишаємо на 30 хвилин.

4. Далі змащуємо жовтком і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

5. Подрібнюємо часник, додаємо решту масла і сіль за смаком. Збиваємо. Коли виймаємо пампушки з духовки - відразу змащуємо соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найсмачніших рогаликів з джемом.