Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 4

Склад:

1 банку консервированого тунця

Популярні новини зараз

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

8 шматків хліба для тостів

200 р сиру

рожевий перець за смаком

½ ч. л. каперсів

20 г вершкового масла

½ огірка

Приготування:

1. Тунця викладаємо разом з соком в миску і подрібнюємо руками. Посипаємо рожевим перцем, додаємо каперси і перемішуємо. Викладаємо тертий сир і знову перемішуємо.

2. На сковороді злегка підсмажуємо хліб з обох сторін. Потім злегка змащуємо все шматки вершковим маслом, викладаємо тнцовую суміш, з'єднуємо половинки і знову кладемо на сковороду. Тримаємо пару хвилин під кришкою.

3. Готові сендвічі розрізаємо по діагоналі.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт домашніх мюслі з горіхами і какао.