Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Склад:
1 банку консервированого тунця
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
8 шматків хліба для тостів
200 р сиру
рожевий перець за смаком
½ ч. л. каперсів
20 г вершкового масла
½ огірка
Приготування:
1. Тунця викладаємо разом з соком в миску і подрібнюємо руками. Посипаємо рожевим перцем, додаємо каперси і перемішуємо. Викладаємо тертий сир і знову перемішуємо.
2. На сковороді злегка підсмажуємо хліб з обох сторін. Потім злегка змащуємо все шматки вершковим маслом, викладаємо тнцовую суміш, з'єднуємо половинки і знову кладемо на сковороду. Тримаємо пару хвилин під кришкою.
3. Готові сендвічі розрізаємо по діагоналі.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт домашніх мюслі з горіхами і какао.