Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 10 хвилин

Порції: 6

Рецепти:

250 г борошна

Популярні новини зараз

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

125 г вершкового масла

4 яйця

150 мл молока

150 г сметани

6 головок цибулі

1 солодкий перець

2 ст. л. меду

2 ст. л. рослинного масла

1 ст. л. чебрецю

перець і сіль за смаком

60 г сиру

Приготування:

1. Розтираємо борошно, сіль і холодне вершкове масло в крихту. Вливаємо яйце і 30 мл крижаної води, замішуємо тісто. Формуємо прямокутник товщиною 3 см і ставимо на 3 години в холодильник.

2. Після, розкачуємо тісто до товщини 3-3,5 мм і вирізаємо кола діаметром 14 см. Викладаємо тісто у круглі формочки для випічки діаметром 10 см. Проколюємо виделкою нижнє дно коржа.

3. Щоб зробити соус, змішуємо в мисці 3 яйця. Додаємо сметану, перемішуємо і поступово вливаємо молоко. Приправляємо.

4. Цибулю нарізаємо тонкими кільцями, перець соломкою.

5. Обсмажуємо на сковороді цибулю і перець протягом 15 хвилин. Потім приправляємо і додаємо чебрець. Коли цибуля пом'якшиться поливаємо її медом і обсмажуємо ще 5 хвилин.

6. На тісто викладаємо сир, цибулю і акуратно заливаємо соусом. Ставимо в духовку приблизно на 40 хвилин або до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодцю з яловичини.