Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 годин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг яловичини з кістками
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
2 морквини
2 лаврових листа
15 г чебрецю
30 г петрушки
5 шт чорного перцю горошком
5 штук гвоздики
1 зубчик часнику
½ ч. л. гірчиці
1 ст. л. рослинного масла
1 ч. л. оцту
Приготування:
1. У каструлю кладемо яловичину, моркву, лавровий лист, по невеликому пучку чебрецю і петрушки, гвоздику, запашний перець і заливаємо 3 літрами холодної води. Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 5 годин. Потім проціджуємо бульйон через дрібне сито. М'ясо нарізаємо на дрібні шматки.
2. Змішуємо з м'ясом петрушку, часник, гірчицю, оливкову олію, сіль і мелений перець.
3. У форму заливаємо трохи бульйону, коли він застигне трохи м'яса, знову заливаємо бульйоном і охолоджуємо. Подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт легкого курячого супу.