Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. пшеничного борошна
Зайдуть у кожну квартиру: комунальники попередили про масові перевірки
10 місяців за загибель під час інтиму: чоловік задушив дівчину статевим органом
Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
Пенсіонери отримуватимуть копійки: роки стажу не допоможуть
200 г курки
120 г сметани
1 головка цибулі
30 мл рослинного масла
200 г моркви
200 г зелені
сіль і спеції за смаком
Приготування:
1. Варимо курку до готовності і залишаємо в бульйоні.
2. Очищаємо цибулю та моркву, нарізаємо тонкою соломкою і обсмажуємо на рослинному маслі.
3. У сотейнику на олії обсмажуємо борошно, додаємо сметану і 1 л курячого бульйону. Доводимо доо кипіння.
4. Додаємо в бульйон цибулю і моркву, варимо 3-5 хвилин, далі додаємо рубану зелень, сіль, перець і спеції. Варимо ще 7 хвилин і прибираємо з вогню.
5. Курку нарізаємо на шматочки, кладемо на тарілки і заливаємо готовим супом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжньою пастили.