Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. пшеничного борошна

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

200 г курки

120 г сметани

1 головка цибулі

30 мл рослинного масла

200 г моркви

200 г зелені

сіль і спеції за смаком

Приготування:

1. Варимо курку до готовності і залишаємо в бульйоні.

2. Очищаємо цибулю та моркву, нарізаємо тонкою соломкою і обсмажуємо на рослинному маслі.

3. У сотейнику на олії обсмажуємо борошно, додаємо сметану і 1 л курячого бульйону. Доводимо доо кипіння.

4. Додаємо в бульйон цибулю і моркву, варимо 3-5 хвилин, далі додаємо рубану зелень, сіль, перець і спеції. Варимо ще 7 хвилин і прибираємо з вогню.

5. Курку нарізаємо на шматочки, кладемо на тарілки і заливаємо готовим супом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжньою пастили.