Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. пшеничного борошна

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

200 г курки

120 г сметани

1 головка цибулі

30 мл рослинного масла

200 г моркви

200 г зелені

сіль і спеції за смаком

Приготування:

1. Варимо курку до готовності і залишаємо в бульйоні.

2. Очищаємо цибулю та моркву, нарізаємо тонкою соломкою і обсмажуємо на рослинному маслі.

3. У сотейнику на олії обсмажуємо борошно, додаємо сметану і 1 л курячого бульйону. Доводимо доо кипіння.

4. Додаємо в бульйон цибулю і моркву, варимо 3-5 хвилин, далі додаємо рубану зелень, сіль, перець і спеції. Варимо ще 7 хвилин і прибираємо з вогню.

5. Курку нарізаємо на шматочки, кладемо на тарілки і заливаємо готовим супом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт справжньою пастили.