Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г гречаної локшини
Банки ліквідують, а гроші згорять: фінустановам дозволили не повертати вклади клієнтам
ТЦК підуть з рейдами на ухилянтів: де шукутимуть порушників мобілізації
Відстежує геолокації та збирає дані: у мережі розкрили нюанси програми "Резерв+"
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
1 солодкий перець
200 г курячого філе
перець чилі за смаком
150 г печериць
1 головка цибулі
5 шт. маленької кукурудзи
соус теріякі за смаком
соус табаско за смаком
сіль за смаком
оливкова олія за смаком
соєвий соус за смаком
Приготування:
1. Локшину варимо в злегка підсоленій воді. Курку обжарюємо на маслі, додаємо теріякі і продовжуємо готувати на повільному вогні.
2. На олії обсмажуємо перець і цибулю.
3. Печериці обсмажуємо на окремій сковороді. Кукурудзу обсмажуємо на оливковій олії.
4. Готові інгредієнти додаємо до локшини, продовжуємо готувати на повільному вогні приблизно 3 хвилини, додаємо трохи табаско і соєвий соус.
5. При подачі прикрашаємо перцем чилі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини з куркою і овочами.