Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г гречаної локшини
Приватбанк масово закриває доступ до рахунків - що вимагає
Військові квитки старого зразка: що буде, якщо не замінити
Замість притулку – депортація: українцям у Чехії зачиняють двері
Від мобілізації в Україні захистили нові категорії: кого не забере ТЦК
1 солодкий перець
200 г курячого філе
перець чилі за смаком
150 г печериць
1 головка цибулі
5 шт. маленької кукурудзи
соус теріякі за смаком
соус табаско за смаком
сіль за смаком
оливкова олія за смаком
соєвий соус за смаком
Приготування:
1. Локшину варимо в злегка підсоленій воді. Курку обжарюємо на маслі, додаємо теріякі і продовжуємо готувати на повільному вогні.
2. На олії обсмажуємо перець і цибулю.
3. Печериці обсмажуємо на окремій сковороді. Кукурудзу обсмажуємо на оливковій олії.
4. Готові інгредієнти додаємо до локшини, продовжуємо готувати на повільному вогні приблизно 3 хвилини, додаємо трохи табаско і соєвий соус.
5. При подачі прикрашаємо перцем чилі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини з куркою і овочами.