Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 годин
Порції: 12
Інгредієнти:
1,5 кг яблук
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
2 ст. л. меду
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо цілі яблука до м'якості.
2. Готові яблука протираємо через сито, але так, щоб в пюре не було кісточок або шкірки. Далі варимо яблучне пюре в каструлі до загусання.
3. Додаємо в пюре 2 ст. л. меду, добре перемішуємо і викладаємо на деко з пекарським пергаментом.
4. Розігріваємо духовку до 60 градусів. Залишаємо там деко на 8-10 годин. За 2 години до готовності можна дістати і нарізати пастилу.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх вареників з картоплею.