Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 годин
Порції: 12
Інгредієнти:
1,5 кг яблук
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ
"Навіщо вчитись, якщо завтра мобілізують": молодь масово ігнорує вступ до вишів
2 ст. л. меду
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо цілі яблука до м'якості.
2. Готові яблука протираємо через сито, але так, щоб в пюре не було кісточок або шкірки. Далі варимо яблучне пюре в каструлі до загусання.
3. Додаємо в пюре 2 ст. л. меду, добре перемішуємо і викладаємо на деко з пекарським пергаментом.
4. Розігріваємо духовку до 60 градусів. Залишаємо там деко на 8-10 годин. За 2 години до готовності можна дістати і нарізати пастилу.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх вареників з картоплею.