Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 годин
Порції: 12
Інгредієнти:
1,5 кг яблук
Зброю до рук візьме кожен: війна та мобілізація можуть тривати ще 10 років
Українцям блокують картки для соцвиплат: хто у зоні ризику
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
2 ст. л. меду
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо цілі яблука до м'якості.
2. Готові яблука протираємо через сито, але так, щоб в пюре не було кісточок або шкірки. Далі варимо яблучне пюре в каструлі до загусання.
3. Додаємо в пюре 2 ст. л. меду, добре перемішуємо і викладаємо на деко з пекарським пергаментом.
4. Розігріваємо духовку до 60 градусів. Залишаємо там деко на 8-10 годин. За 2 години до готовності можна дістати і нарізати пастилу.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх вареників з картоплею.