Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
3 курячих філе
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
150 г рисової локшини
1 огірок
1 цибулина
1 морква
соєвий соус за смаком
1 ст. л. оливкової олії
Приготування:
1.Філе нарізаємо невеликими шматочками і маринуємо в соєвому соусі протягом 1-2 годин.
2. Варимо локшину відповідно до інструкції на упаковці. Готову локшину дуже добре промиваємо в холодній воді.
3. Очищаємо огірок нарізаємо його тонкою соломкою. Натираємо на тертці моркву, нарізаємо цибулю.
4. Розігріваємо сковороду з олією, додаємо цибулю, моркву й огірки. Обсмажуємо все в перебігу декількох хвилин.
5. Додаємо до овочів курку і маринад. Тушкуємо до готовності, і якщо необхідно додаємо маринад.
6. Викладаємо курку і локшину на терілку. Перемішуємо й подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречаників з дитинства.