Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 5

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

½ склянки молока

0,3 склянки води

1 яйце

1 ч. л. рослинного масла

1 ч. л. солі

1,5 кг картоплі

1 ч. л. чорного меленого перцю

Приготування:

1. Очищаємо і варимо картоплю в підсоленій воді.

2. Поки картопля вариться замішуємо тісто. Висипаємо в миску борошно, а в склянці змішуємо яйце, молоко, воду і сіль.

3. Цю суміш виливаємо в борошно і додаємо масло. Готове тісто накриваємо і залишаємо 40 хвилин.

4. З картоплі робимо пюре, приправляємо за смаком і залишаємо остигати.

5. Тісто розгортаємо і нарізаємо. Ліпимо вареники, додаючи в них начинку.

6. Потім доводимо каструлю з водою до кипіння і кидаємо в неї вареники. Варимо до готовності. Подаємо зі сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт слойок з вівсянки з хурмою.