Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
400 г філе
Додатковий платіж комуналку – українці знайдуть ще одну платіжку
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
100 г цукру
50 г вершкового масла
100 мл бальзамічного оцту
лимонний сік за смаком
спеції за смаком
Приготування:
1. Промиваємо і добре висушуємо куряче філе.
2. Поділяємо філе на невеликі кубики або смужки. Маринуємо за смаком, але обов'язково додаємо трохи лимонного соку і ставимо в холодильник.
3. Коли дістаємо м'ясо злегка солимо і перчимо його. Філе обсмажуємо з двох сторін в попередньо розігрітій і змащеній олією сковороді.
4. Далі розігріваємо суху сковороду на середньому вогні. Вливаємо бальзамічний оцет і додаємо цукор. Коли цукор почне пузиритися, обсмажуємо курку приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
5. При подачі прикрашаємо карамеллю.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти на кращий рецепт сметанника.