Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
2 хурми
Популярні новини зараз
Показати ще
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
250 г вершкового масла
100 г цукру
250 г вівсяних пластівців
75 г борошна
Приготування:
1. Поділяємо хурму навпіл, ложкою виймаємо м'якоть, видаляємо кісточки. У каструлі розтоплюємо масло, додаємо цукор і м'якоть хурми. Ретельно перемішуємо до однорідності і знімаємо з вогню. Додаємо в каструлю до хурми геркулес і борошно. Уважно перемішуємо.
2. Розігріваємо духовку до 170 градусів. Деко застеляємо пергаментом і заливаємо в нього отриману суміш. Поміщаємо в духовку приблизно на 30 хвилин. Після, даємо охолонути, а потім нарізаємо смужками.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грушевого пирога з шоколадом.