Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 хурми

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

250 г вершкового масла

100 г цукру

250 г вівсяних пластівців

75 г борошна

Приготування:

1. Поділяємо хурму навпіл, ложкою виймаємо м'якоть, видаляємо кісточки. У каструлі розтоплюємо масло, додаємо цукор і м'якоть хурми. Ретельно перемішуємо до однорідності і знімаємо з вогню. Додаємо в каструлю до хурми геркулес і борошно. Уважно перемішуємо.

2. Розігріваємо духовку до 170 градусів. Деко застеляємо пергаментом і заливаємо в нього отриману суміш. Поміщаємо в духовку приблизно на 30 хвилин. Після, даємо охолонути, а потім нарізаємо смужками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грушевого пирога з шоколадом.