Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г фаршу

Популярні новини зараз

Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу

Гороскоп на сьогодні 8 квітня: яким знакам Зодіаку вівторок принесе розчарування

Замовив з-за кордону — отримай штраф: українців шокували новими правилами поштових відправлень

Від мобілізації в Україні захистили нові категорії: кого не забере ТЦК

Показати ще

1 кг молодих кабачків

2 цибулини

100 г тертого твердого сиру

1 ст. л. рослинного масла

2 помідора

5 яєць

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Вимиваємо і нарізаємо кабачки. Викладаємо на змащене олією деко шар кабачків, потім шар фаршу, цибулю кільцями, знову кабачки і наверх кружечки помідорів.

2. У мисці збиваємо міксером яйця і сметану. Додаємо тертий сир і дуже добре перемішуємо. Поливаємо соусом запіканку, накриваємо фольгою й запікаємо 15 хвилин.

3. За 10 хвилин до готовності фольгу прибираємо, посипаємо сиром і запікаємо до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом.