Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г фаршу
Популярні новини зараз
Показати ще
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
1 кг молодих кабачків
2 цибулини
100 г тертого твердого сиру
1 ст. л. рослинного масла
2 помідора
5 яєць
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Вимиваємо і нарізаємо кабачки. Викладаємо на змащене олією деко шар кабачків, потім шар фаршу, цибулю кільцями, знову кабачки і наверх кружечки помідорів.
2. У мисці збиваємо міксером яйця і сметану. Додаємо тертий сир і дуже добре перемішуємо. Поливаємо соусом запіканку, накриваємо фольгою й запікаємо 15 хвилин.
3. За 10 хвилин до готовності фольгу прибираємо, посипаємо сиром і запікаємо до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом.