Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г фаршу
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
Гороскоп на сьогодні 8 квітня: яким знакам Зодіаку вівторок принесе розчарування
Замовив з-за кордону — отримай штраф: українців шокували новими правилами поштових відправлень
Від мобілізації в Україні захистили нові категорії: кого не забере ТЦК
1 кг молодих кабачків
2 цибулини
100 г тертого твердого сиру
1 ст. л. рослинного масла
2 помідора
5 яєць
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Вимиваємо і нарізаємо кабачки. Викладаємо на змащене олією деко шар кабачків, потім шар фаршу, цибулю кільцями, знову кабачки і наверх кружечки помідорів.
2. У мисці збиваємо міксером яйця і сметану. Додаємо тертий сир і дуже добре перемішуємо. Поливаємо соусом запіканку, накриваємо фольгою й запікаємо 15 хвилин.
3. За 10 хвилин до готовності фольгу прибираємо, посипаємо сиром і запікаємо до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом.