Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
½ склянки рису
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
250 г м'ясного фаршу
1 цибулина
1 яйце
сіль за смаком
2 ст. л. рослинного масла
½ склянки молока
1 ч. л. борошна
Приготування:
1. Цибулю обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору.
2. Далі додаємо в сковороду фарш, змішаний з рисом, сире яйце. Приправляємо і гарненько перемішуємо. Робимо з цієї маси невеликі кульки, занурюємо їх у борошно і обсмажуємо з усіх боків до золотистого кольору.
3. Для соусу змішуємо масло і борошно, солимо і поступово додаємо молоко. Даємо рідині закипіти. Далі кладемо в неї тефтелі і добре прогріваємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного пирога.