Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 пучка бурякової гички

Популярні новини зараз

Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня

Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року

Пенсійний бонус: хто отримає майже 1000 гривень додатково

Пенсіонерам оновлять систему виплат: що буде з надбавками

Показати ще

400 г фаршу

70 г рису

1 головка цибулі

1 морква

1 ст. л. томатної пасти

1 помідор

сіль і перець за смаком

зелень за смаком

Приготування:

1. Промиваємо і зрізаємо стебла з бадилля. Заливаємо листя окропом. Залишаємо на 5 хвилин.

2. Фарш змішуємо з цибулею, рисом та морквою. Солимо і перчимо за смаком.

3. Листя викладаємо по одному і злегка відбиваємо кінчик стебла. На листки кладемо фарш і загортаємо.

4. Моркву і цибулю обсмажуємо в сковороді. Додаємо помидор, томатну пасту і ще трохи обсмажуємо. Додаємо голубці і заливаємо їх водою. Накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тостів з авокадо і сиром.