Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

3 яйця

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

150 г борошна

300 г цукру

250 мл вершків

250 г сиру маскарпоне

100 г молочного шоколаду

1 банка вишневого компоту

Приготування:

1. Збиваємо разом яйця і 150 г цукру. Далі додаємо борошно і замішуємо не дуже густе тісто.

2. Тісто викладаємо у змащену маслом форму діаметром 26 см і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 25 хвилин.

3. Не виймаючи пиріг з форми, просочуємо компотом. Зверху викладаємо вишні з дна банки.

4. Щоб зробити крем збиваємо вершки і залишок цукру. потім додаємо маскарпоне і дуже обережно перемішуємо. Шоколад натираємо на дрібній тертці.

5. Викладаємо на вишню крем і посипаємо шоколадом. Залишаємо в холодильнику мінімум на 6 годин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з квасолі і тунця.