Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 ч. л. розпушувача
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
4 груші
200 г борошна
150 г цукру
150 мл молока
80 г вершкового масла
100 г гіркого шоколаду
2 яйця
Приготування:
1. Яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки збиваємо, а жовтки ретельно перемішуємо з цукром.
2. Збиваємо вершкове масло. Після обережно додаємо жовтки і цукор, молоко, борошно і розпушувач. Потроху вмішуємо в тісто білки.
3. Поділяємо тісто на 2 частини. В одну з них натираємо шоколад і перемішуємо.
4. Розігріваємо духовку до 190 градусів. Змащуємо маслом круглу форму для випічки. В першу чергу виливаємо шоколадне тісто, потім викладаємо половину груш. Зверху доливаємо друге тісто і на нього кладемо груші.
5. Випікаємо протягом 40 хвилин. Даємо охолонути 2 години і прикрашаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбуза, запечена з сиром.