Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг листкового тіста
Пенсіонери можуть отримати майже 1 000 гривень надбавки
Банки отримали нові повноваження: рахунок закриють без пояснень
Кабмін ухвалив тариф: скільки будемо платити за куб газу з 1 січня
ПФУ висунув вимоги до пенсіонерів: за ігнорування зупинять виплати
500 г фаршу
300 г сиру
300 г сиру бринза
1 пучок кропу
1 пучок петрушки
2 головки цибулі
2 яйця
Приготування:
1. Обсмажуємо фарш до готовності. Потім обсмажуємо 2 цибулини і додаємо їх у фарш разом з тертим сиром, бринзою, зеленню і сирими яйцями.
2. Половину тіста викладаємо на деко. Зверху обережно кладемо начинку і накриваємо другою половиною тіста. Ретельно закриваємо краї і проколюємо кілька разів виделкою. Зверху змащуємо яйцем.
3. Випікаємо в духовці до утворення золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тостів з авокадо і сиром.