Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг листкового тіста

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Показати ще

500 г фаршу

300 г сиру

300 г сиру бринза

1 пучок кропу

1 пучок петрушки

2 головки цибулі

2 яйця

Приготування:

1. Обсмажуємо фарш до готовності. Потім обсмажуємо 2 цибулини і додаємо їх у фарш разом з тертим сиром, бринзою, зеленню і сирими яйцями.

2. Половину тіста викладаємо на деко. Зверху обережно кладемо начинку і накриваємо другою половиною тіста. Ретельно закриваємо краї і проколюємо кілька разів виделкою. Зверху змащуємо яйцем.

3. Випікаємо в духовці до утворення золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тостів з авокадо і сиром.