Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг листкового тіста
Не красти хоча б на третину та прибрати "мертві душі": експерт пояснив, як не підвищувати тарифи у Києві
Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
Якщо пенсія нижче 4200 грн: пенсіонери можуть отримати знижку на комунальні послуги
Порахують кожну копійку: податкова готує тотальні перевірки – хто перший у черзі
500 г фаршу
300 г сиру
300 г сиру бринза
1 пучок кропу
1 пучок петрушки
2 головки цибулі
2 яйця
Приготування:
1. Обсмажуємо фарш до готовності. Потім обсмажуємо 2 цибулини і додаємо їх у фарш разом з тертим сиром, бринзою, зеленню і сирими яйцями.
2. Половину тіста викладаємо на деко. Зверху обережно кладемо начинку і накриваємо другою половиною тіста. Ретельно закриваємо краї і проколюємо кілька разів виделкою. Зверху змащуємо яйцем.
3. Випікаємо в духовці до утворення золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тостів з авокадо і сиром.