Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

100 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

100 г темного шоколаду

70 г борошна

1 банан

2 яйця

2 ст. л. цукру

1 ч. л. розпушувача

Приготування:

1. Розтоплюємо на повільному вогні масло і шоколад.

2. Збиваємо яйця і цукор і додаємо шоколад. Ретельно перемішуємо.

3. Додаємо борошно і розпушувач і знову перемішуємо.

4. Заливаємо у форму для випічки. Банан ріжемо кружальцями і кладемо в шоколад.

5. Випікаємо в духовці протягом 30-35 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кролика під пивом.