Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
100 г вершкового масла
Популярні новини зараз
Показати ще
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
100 г темного шоколаду
70 г борошна
1 банан
2 яйця
2 ст. л. цукру
1 ч. л. розпушувача
Приготування:
1. Розтоплюємо на повільному вогні масло і шоколад.
2. Збиваємо яйця і цукор і додаємо шоколад. Ретельно перемішуємо.
3. Додаємо борошно і розпушувач і знову перемішуємо.
4. Заливаємо у форму для випічки. Банан ріжемо кружальцями і кладемо в шоколад.
5. Випікаємо в духовці протягом 30-35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кролика під пивом.