Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 склянки борошна
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
200 г маргарину
1 кг яблук
1 яйце
1 ч. л. оцту
1 ч. л. кориці
100 г цукру
сіль за смаком
Приготування:
1. Відокремлюємо білок від жовтка. До половини склянки холодної води додаємо жовток і оцет. Перемішуємо і трохи солимо. Далі окремо змішуємо маргарин і борошно. Виливаємо туди жовток з оцтом. Ретельно перемішуємо до однорідності. Поділяємо тісто на 2 частини і залишаємо в холодильнику на 2 години.
2. Одну частину тіста тонко розкачуємо і викладаємо на змащене олією деко. На нього викладаємо дрібно нарізані яблука. Посипаємо сумішшю кориці і цукру. Другу частину теж тонко розкачуємо і кладемо зверху. Обрізаємо краї, змащуємо білком, проколюємо виделкою.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріг приблизно 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини в часниковому соусі.