Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г сьомги

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" не зупинять: юристи пророкують відсутність покарань

Роботу ТЦК повністю змінять: що планується

Пенсіонерам оновлять систему виплат: що буде з надбавками

Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати

Показати ще

500 г картоплі

300 г помідорів

200 г цибулі-порею

500 мл вершків

150 г моркви

сіль і перець за смаком

2 ст. л. рослинного масла

1 пучок зелені

Приготування:

1. Нарізаємо цибулю-порей кільцями, моркву натираємо на крупній тертці, очищаємо картоплю. Сьомгу нарізаємо невеликими кубиками.

2. Очищаємо від шкіри помідори і теж нарізаємо кубиками. У каструлі обсмажуємо разом цибулю і моркву. Потім додаємо помідори і злегка обсмажуємо. Далі додаємо 1 літр води і доводимо до кипіння.

3. Після закипання, додаємо картоплю, трохи приправляємо і варимо 5-7 хвилин. Потім додаємо сьомгу і вливаємо вершки. Готовий суп прикрашаємо зеленню і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу зі сметаною.