Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
1 банка згущеного молока
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
100 г цукру
8 ст. л. борошна
100 г вершкового масла
½ кг сметани
1 ст. л. какао
1 ч. л. соди
2 яйця
Приготування:
1. Масло і яйця збиваємо. Додаємо згущене молоко і збиваємо.
2. Просіваємо борошно, гасимо соду оцтом і додаємо в тісто. Дуже ретельно перемішуємо.
3. Готове тісто ділимо на 2 частини, в одну з них додаємо какао і перемішуємо.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо 2 форми маслом і випікаємо в них 2 коржа близько 20 хвилин.
5. Для крему збиваємо сметану з цукром. Готові коржі розрізаємо на 2 частини і зрізаємо боки. Всі окрім нижнього коржі проколюємо виделкою. Намазуємо їх кремом і складаємо один на одного. Залишки коржів подрібнюємо в крихту і посипаємо сметанник. Даємо постояти одну ніч.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкої ковбаски до чаю.