Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г спагетті
Популярні новини зараз
Показати ще
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
8 зубчиків часнику
2 перця чилі
50 г петрушки
100 мл оливкової олії
0,5 лимона
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Доводимо воду в каструлі до кипіння і варимо спагетті. За 5 хвилин до готовності розігріваємо сковороду і на оливковій олії обсмажуємо часник і перець чилі. Коли часник стане м'яким додаємо петрушку, помішуємо і прибираємо з вогню.
2. Коли спагетті будуть аль денте, додаємо їх в сковороду. Тушкуємо на низькому вогні 1 хвилину, завжди помішуючи. Потім додаємо сік лимона і цедру, приправляємо, перемішуємо. Подаємо до столу.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з плавленим сиром.