Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г шампіньйонів
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання
"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року
1 головка цибулі
150 г сметани
зелень за смаком
сіль за смаком
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо гриби і цибулю. Тушкуємо на олії 15 хвилин із закритою кришкою.
2. Потім додаємо сметану і тушкуємо ще 5-7 хвилин.
3. Остуджуємо соус і додаємо зелень. Далі подрібнюємо все в блендері.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини в часниковому соусі.