Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г шампіньйонів
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
1 головка цибулі
150 г сметани
зелень за смаком
сіль за смаком
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо гриби і цибулю. Тушкуємо на олії 15 хвилин із закритою кришкою.
2. Потім додаємо сметану і тушкуємо ще 5-7 хвилин.
3. Остуджуємо соус і додаємо зелень. Далі подрібнюємо все в блендері.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини в часниковому соусі.