Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 10 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г філе індички
Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
200 г плавленого сиру
400 г картоплі
150 г цибулі
180 г моркви
вершкове масло за смаком
сіль і перець за смаком
зелень і лавровий лист за смаком
Склад:
1. У 3-літрову каструлю кладемо м'ясо і заливаємо воду. Коли бульйон почне кипіти, додаємо 1 чайну ложку солі, перець, 2-3 шт лаврового листа. Варимо протягом 20 хвилин, потім виймаємо м'ясо.
2. Очищаємо і нарізаємо кубиками картоплю. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці. М'ясо нарізаємо великими шматками. Плавлений сир натираємо на тертці.
3. У киплячий бульйон додаємо картоплю і варимо 5-7 хвилин. Тим часом робимо зажарку на вершковому маслі. Спочатку кладемо цибулю, потім моркву. Приправляємо і додаємо в суп. Потім варимо ще 7 хвилин.
4. Додаємо м'ясо, варимо 3-4 хвилин, додаємо сир і добре перемішуємо. Вимикаємо вогонь.
5. Перед подачею прикрашаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з квасолі і тунця.