Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
500 г пісочного печива
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
В українців перевірять житло – прийдуть додому
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити
200 г вершкового масла
3 ст. л. какао-порошку
1 банка згущеного молока
Приготування:
1. Ламаємо печиво на невеликі шматочки. Додаємо трохи м'якого масла і добре перемішуємо.
2. Потім додаємо какао і згущене молоко. Перемішуємо. З цієї маси робимо 5-6 ковбасок.
3. Кожну ковбаску загортаємо у плівку і залишаємо в морозильнику на 3-4 години.
4. Готові ковбаски нарізаємо шматочками і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбуза, запечена з сиром.