Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

500 г пісочного печива

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

200 г вершкового масла

3 ст. л. какао-порошку

1 банка згущеного молока

Приготування:

1. Ламаємо печиво на невеликі шматочки. Додаємо трохи м'якого масла і добре перемішуємо.

2. Потім додаємо какао і згущене молоко. Перемішуємо. З цієї маси робимо 5-6 ковбасок.

3. Кожну ковбаску загортаємо у плівку і залишаємо в морозильнику на 3-4 години.

4. Готові ковбаски нарізаємо шматочками і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбуза, запечена з сиром.