Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

500 г пісочного печива

Популярні новини зараз

Роботу ТЦК повністю змінять: що планується

Лікарі розкрили шокуючу правду: 8 годин сну – міф, який може нашкодити

Терміново перевіряйте свої гаманці: Нацбанк вилучає з обігу низку купюр

Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати

Показати ще

200 г вершкового масла

3 ст. л. какао-порошку

1 банка згущеного молока

Приготування:

1. Ламаємо печиво на невеликі шматочки. Додаємо трохи м'якого масла і добре перемішуємо.

2. Потім додаємо какао і згущене молоко. Перемішуємо. З цієї маси робимо 5-6 ковбасок.

3. Кожну ковбаску загортаємо у плівку і залишаємо в морозильнику на 3-4 години.

4. Готові ковбаски нарізаємо шматочками і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбуза, запечена з сиром.