Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1 кролик

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

400 мл темного пива

200 г чорносливу

2 головки цибулі

1 ст. л. гірчиці

1 стебло чебрецю

лавровий лист за смаком

50 г вершкового масла

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Поділяємо кролика на шматки, обсмажуємо в олії до золотистого кольору, приправляємо. Через 5 хвилин виймаємо кролика з сковороди.

2. Обсмажуємо крупно нарізану цибулю в тій же сковороді.

3. Додаємо темне пиво, чебрець, лавровий лист, чорнослив і гірчицю. Варимо на повільному вогні 15 хвилин. Далі кладемо в соус кролика і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні протягом 45-60 хвилин. Подаємо з яблучним соусом або картоплею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з квасолі і тунця.