Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
1 кролик
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
400 мл темного пива
200 г чорносливу
2 головки цибулі
1 ст. л. гірчиці
1 стебло чебрецю
лавровий лист за смаком
50 г вершкового масла
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Поділяємо кролика на шматки, обсмажуємо в олії до золотистого кольору, приправляємо. Через 5 хвилин виймаємо кролика з сковороди.
2. Обсмажуємо крупно нарізану цибулю в тій же сковороді.
3. Додаємо темне пиво, чебрець, лавровий лист, чорнослив і гірчицю. Варимо на повільному вогні 15 хвилин. Далі кладемо в соус кролика і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні протягом 45-60 хвилин. Подаємо з яблучним соусом або картоплею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з квасолі і тунця.