Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг свинини
Банківські перекази за новими правилами: які зміни з жовтня
Новий предмет у школах обурив батьків: не довіряють вчителям
Пенсіонерів масово штрафують: можуть забрати половину пенсії
Нові вимоги для водіїв: який документ перевірятимуть на кордоні
500 г сметани
4 зубчики часнику
чорний перець за смаком
0,3 ч. л. хмелі-сунелі
Приготування:
1. Промиваємо та нарізаємо м'ясо і викладаємо у форму для запікання.
2. У мисці змішуємо сметану і майонез, додаємо тертий часник, перець, спеції і ретельно перемішуємо.
3. Заливаємо цим соусом м'ясо і ставимо в духовку. Запікаємо приблизно 30 хвилин при температурі 250 градусів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з шафраном і фісташками.