Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г лосося
Пенсіонери можуть вимагати перерахунок: кому підвищать виплати на 1000 грн
Українцям блокують картки для соцвиплат: хто у зоні ризику
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання
1 апельсин
2 ст. л. апельсинового джему
2 ст. л. гірчиці
2 ст. л. соєвого соусу
½ ч. л. меленого коріандру
кунжут за смаком
Приготування:
1. Вичавлюємо з апельсина сік. Для маринаду перемішуємо джем, апельсиновий сік, гірчицю, соєвий соус і коріандр.
2. Нарізаємо на порції лосось, викладаємо на деко, заливаємо маринадом і залишаємо на 30 хвилин.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
4. Рибу посипаємо кунжутом і випікаємо протягом 15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового пирога з оливковою олією.