Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
300 г філе індички
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
1 головка цибулі
300 г вешенкі
1 зубчик часнику
200 мл вершків
½ ч. л. вустерширського соусу
50 мл коньяку
сіль і перець за смаком
1 ч. л. гірчиці
Приготування:
1. Нарізаємо груди індички поперек волокон на стейки. Приправляємо.
2. Стейки обсмажуємо на сильному вогні по хвилині з кожної сторони. Відкладаємо в сторону.
3. Тонко нарізаємо цибулю, обсмажуємо на тій же сковороді протягом 5 хвилин. Гливи кидаємо на сковорідку, додаємо часник. Смажимо, постійно помішуючи, ще 5 хвилин.
4. Додаємо чайну ложку гірчиці, трохи вустерширського соусу, перемішуємо, бризкаємо краплею коньяків і підпалюємо.
5. Коли коньяк вигорить, додаємо вершки і стейки. Тримаємо разом на сковороді ще 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гаспачо з винним оцтом.