Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г баклажанів

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

2 зубчики часнику

свіжий чебрець за смаком

оливкова олія за смаком

1 ст. л. бальзамічного оцту

1 головка цибулі

500 мл води

сіль за смаком

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо баклажани півкільцями. Очищаємо і подрібнюємо часник і цибулю. З гілочок чебрецю обриваємо листя.

2. На сковороді розігріваємо оливкову олію на середньому вогні. Кидаємо туди баклажани, чебрець і оцет. Перемішуємо і додаємо ще трохи оливкової олії.

3. У казані обсмажуємо цибулю і часник до м'якості, додаємо смажені баклажани, вливаємо воду і доводимо до кипіння. Варимо 20 хвилин.

4. Вміст каструлі збиваємо в блендері в пюре. Якщо необхідно, додаємо трохи води і приправляємо.

5. Готовий суп розливаємо по тарілках, прикрашаємо чебрецем і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу.