Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
600 г баклажанів
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
2 зубчики часнику
свіжий чебрець за смаком
оливкова олія за смаком
1 ст. л. бальзамічного оцту
1 головка цибулі
500 мл води
сіль за смаком
Приготування:
1. Очищаємо і нарізаємо баклажани півкільцями. Очищаємо і подрібнюємо часник і цибулю. З гілочок чебрецю обриваємо листя.
2. На сковороді розігріваємо оливкову олію на середньому вогні. Кидаємо туди баклажани, чебрець і оцет. Перемішуємо і додаємо ще трохи оливкової олії.
3. У казані обсмажуємо цибулю і часник до м'якості, додаємо смажені баклажани, вливаємо воду і доводимо до кипіння. Варимо 20 хвилин.
4. Вміст каструлі збиваємо в блендері в пюре. Якщо необхідно, додаємо трохи води і приправляємо.
5. Готовий суп розливаємо по тарілках, прикрашаємо чебрецем і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу.