Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
180 г вершкового масла
Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
195 г цукру
165 г борошна з розпушувачем
3 яйця
2 ч. л. лимонної цедри
1 ч. л. лимонного соку
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. Духовку розігріваємо до 160 градусів. Круглу форму для пирога змащуємо маслом і посипаємо борошном.
2. Збиваємо м'яке масло і 185 г цукру в міксері до однорідності. Потім, поступово додаємо яйця, добре збиваючи. Додаємо борошно, сік і цедру лимона, добре перемішуємо. Перекладаємо тісто в форму і посипаємо зверху цукром.
3. Випікаємо в духовці протягом години. Потім охолоджуємо 15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного печива.