Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
180 г вершкового масла
ТЦК побачить усіх: як нові правила мобілізації допоможуть військкоматам знайти чоловіків будь-де
Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн
Банки почнуть блокувати пенсійні картки: стареньких попередили про нові обмеження
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
195 г цукру
165 г борошна з розпушувачем
3 яйця
2 ч. л. лимонної цедри
1 ч. л. лимонного соку
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. Духовку розігріваємо до 160 градусів. Круглу форму для пирога змащуємо маслом і посипаємо борошном.
2. Збиваємо м'яке масло і 185 г цукру в міксері до однорідності. Потім, поступово додаємо яйця, добре збиваючи. Додаємо борошно, сік і цедру лимона, добре перемішуємо. Перекладаємо тісто в форму і посипаємо зверху цукром.
3. Випікаємо в духовці протягом години. Потім охолоджуємо 15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного печива.