Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

180 г вершкового масла

Популярні новини зараз

В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися

Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію

Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Показати ще

195 г цукру

165 г борошна з розпушувачем

3 яйця

2 ч. л. лимонної цедри

1 ч. л. лимонного соку

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Духовку розігріваємо до 160 градусів. Круглу форму для пирога змащуємо маслом і посипаємо борошном.

2. Збиваємо м'яке масло і 185 г цукру в міксері до однорідності. Потім, поступово додаємо яйця, добре збиваючи. Додаємо борошно, сік і цедру лимона, добре перемішуємо. Перекладаємо тісто в форму і посипаємо зверху цукром.

3. Випікаємо в духовці протягом години. Потім охолоджуємо 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного печива.