Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

180 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Показати ще

195 г цукру

165 г борошна з розпушувачем

3 яйця

2 ч. л. лимонної цедри

1 ч. л. лимонного соку

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Духовку розігріваємо до 160 градусів. Круглу форму для пирога змащуємо маслом і посипаємо борошном.

2. Збиваємо м'яке масло і 185 г цукру в міксері до однорідності. Потім, поступово додаємо яйця, добре збиваючи. Додаємо борошно, сік і цедру лимона, добре перемішуємо. Перекладаємо тісто в форму і посипаємо зверху цукром.

3. Випікаємо в духовці протягом години. Потім охолоджуємо 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного печива.