Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг цвітної капусти
Допомога та пенсії під загрозою: Україна може залишитися без грошей до кінця зими
Теріново змінюйте паспорт: українців не випустять за кордон із цими документами, кому треба бігти в ЦНАП
Гороскоп на сьогодні 5 листопада: рутина стрільців, поїздки риб та спілкування раків
Картку заморозять навіть за легальні перекази: банки посилили правила
1 кг кабачків
700 г солодкого перцю
500 г помідорів
250 г цибулі
сіль за смаком
200 г моркви
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Дрібно кришимо цибулю, моркву натираємо на середній тертці.
2. Поділяємо капусту, кабачки нарізаємо кубиками, перець соломкою.
3. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії, додаємо моркву, капусту, кабачки, перець і тушкуємо під кришкою 10 хвилин.
4. Далі додаємо помилоры, приправляємо і тушкуємо до готовності. Готове рагу посипаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шведських булочок з корицею.