Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 12
Інгредієнти:
400 мл молока
Популярні новини зараз
Показати ще
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
10 г дріжджів
220 г цукру
½ ч. л. солі
800 г борошна
150 г вершкового масла
2 ст. л. меленої кориці
1 яєчний жовток
Приготування:
- Підігріваємо молоко до 37 градусів, воно має бути теплим, додаємо дріжджі і 100 г вершкового масла. Потім сіль і 110 г цукру.
- Замішуємо тісто, поступово додаючи борошно. Залишаємо його на 30-50 хвилин під рушником.
- Розкачуємо тісто до 3 мм. Змащуємо маслом, посипаємо корицею і цукром і складаємо навпіл. Тісто розрізаємо на смужки шириною близько 2,5 см.
- Скручуємо тісто в булочку. Змащуємо булочки яєчним жовтком і випікаємо в духовці близько 15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.