Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

250 г сметани

Популярні новини зараз

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

"Ощадбанк" блокує рахунки й не віддає гроші: клієнти оббивають пороги, але безрезультатно

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК

Показати ще

1 куряче філе

100 г грибів

1 ріпчаста цибуля

Приготування:

1. Заливаємо гриби холодною водою і залишаємо на 8 годин. Потім воду зливаємо, а гриби дрібно нарізаємо. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо до прозорості. Додаємо гриби і смажимо до готовності.

2. Куряче філе нарізаємо скибочками. Розігріваємо олію на сковороді з товстим дноми і злегка обсмажуємо м'ясо.

3. Додаємо в м'ясо гриби, приправляємо.

4. Вливаємо сметану і перемішуємо. Тушкуємо на маленькому вогні близько 10-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.