Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г сметани
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
"Ощадбанк" блокує рахунки й не віддає гроші: клієнти оббивають пороги, але безрезультатно
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
1 куряче філе
100 г грибів
1 ріпчаста цибуля
Приготування:
1. Заливаємо гриби холодною водою і залишаємо на 8 годин. Потім воду зливаємо, а гриби дрібно нарізаємо. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо до прозорості. Додаємо гриби і смажимо до готовності.
2. Куряче філе нарізаємо скибочками. Розігріваємо олію на сковороді з товстим дноми і злегка обсмажуємо м'ясо.
3. Додаємо в м'ясо гриби, приправляємо.
4. Вливаємо сметану і перемішуємо. Тушкуємо на маленькому вогні близько 10-15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.