Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
600 г яловичини
Гороскоп на тиждень 9-15 червня для всіх знаків Зодіаку: активність Близнюків, помилки Дів та можливості Водоліїв
Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років
"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
2 помідора
5 штук пікулі
12 оливок без кісточок
200 г сиру
5 ст. л. кетчупу
5 ст. л. майонезу
сіль і перець за смаком
4 булочки
Приготування:
1. З яловичини робимо фарш, формуємо круглі котлетки і обсмажуємо до чорної кірочки.
2. Булки розрізаємо навпіл, на нижній шар викладаємо інгредієнти в такому порядку: помідори, котлети, пікулі, нарізані кружечками і оливки приплюснуті ножем. Далі сир, майонез і кетчуп. Накриваємо верхньою частиною булочки.
3. Кладемо на велику сковороду або на гриль. Готуємо, поки сир не розплавиться.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного печива.