Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
600 г яловичини
Популярні новини зараз
Показати ще
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
2 помідора
5 штук пікулі
12 оливок без кісточок
200 г сиру
5 ст. л. кетчупу
5 ст. л. майонезу
сіль і перець за смаком
4 булочки
Приготування:
1. З яловичини робимо фарш, формуємо круглі котлетки і обсмажуємо до чорної кірочки.
2. Булки розрізаємо навпіл, на нижній шар викладаємо інгредієнти в такому порядку: помідори, котлети, пікулі, нарізані кружечками і оливки приплюснуті ножем. Далі сир, майонез і кетчуп. Накриваємо верхньою частиною булочки.
3. Кладемо на велику сковороду або на гриль. Готуємо, поки сир не розплавиться.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного печива.