Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

500 мл молока

Популярні новини зараз

Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Показати ще

1 ст. л. крохмалю

1 ванільний стручок

3 ст. л. цукру

1 ст. л. тертого шоколаду

Приготування:

1. Розрізаємо стручок ванілі навпіл уздовж, і виймаємо насіння.

2. Крохмаль розводимо в половині склянки молока. Щоб не було грудочок акуратно перемішуємо чайною ложкою.

3. Залишок молока разом з ваніллю доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь, прибираємо ваніль і тонкою цівкою вливаємо крохмаль. Додаємо цукор або мед. Варимо, помішуючи 2-3 хвилини.

4. Готовий кисіль охолоджуємо 30 хвилин, потім розливаємо в чашки і подаємо, посипавши шоколадом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт американських панкейків.