Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
1 склянка борошна
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1 склянку води
100 г вершкового масла
4 яйця
сіль за смаком
200 г сиру
1 склянка цукру
ванілін за смаком
200 мл вершків
Приготування:
1. Кип'ятимо вершкове масло, сіль і воду. Постійно помішуючи, потроху додаємо борошно. Зменшуємо вогонь, перемішуємо до однорідності. Коли суміш охолоне по одному збиваємо яйця.
2. Беремо кондитерський мішок і висаджуємо на деко через нього тісто невеликими кульками. Випікаємо в розігрітій духовці, а через 10 хвилин, зменшуємо вогонь і готуємо ще 15 хвилин.
3. Коли еклери охолонуть, з допомогою кондитерського мішка наповнюємо їх кремом. Для цього сир змішуємо з цукром, додаємо збиті вершки і ванілін. Перемішуємо і щільно збиваємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового глінтвейну.