Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г білих грибів
10 місяців за загибель під час інтиму: чоловік задушив дівчину статевим органом
Пакують з "бронею" і без ВЛК: з'явилися тривожні приклади "бусифікації" від ТЦК
ТЦК проводять нові "облави" – куди нагрянуть
Роки праці більше не важливі: у ПФУ повідомили про новий пенсійний порядок
150 г сметани
100 мл вершків
1 кг яловичої вирізки
500 мл яловичого бульйону
100 мл білого сухого вина
сіль і перець за смаком
100 мл рослинного масла
1 ст. л. гірчиці
Приготування:
1. Нарізаємо яловичину тонкими скибочками. Обсмажуємо на сковороді попередньо посоливши м'ясо. Готуємо до кричневої скоринки.
2. У сотейник наливаємо біле вино і випарюємо на три чверті на високому вогні. Додаємо бульйон і випаровуваємо на половину.
3. На сковороді обсмажуємо гриби. До бульйону додаємо сметану і готуємо на середньому вогні. Коли соус загусне приправляємо його.
4. Додаємо в гриби обсмажене м'ясо, заливаємо соусом, доводимо до кипіння, після чого тушкуємо ще 3 хвилини.
5. Додаємо гірчицю і подаємо разом з рисом або локшиною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.