Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г білих грибів

Популярні новини зараз

Лише $100 на місяць: адвокати беруться захистити ухилянтів від ТЦК, можна оформити підписку

Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити

"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Показати ще

150 г сметани

100 мл вершків

1 кг яловичої вирізки

500 мл яловичого бульйону

100 мл білого сухого вина

сіль і перець за смаком

100 мл рослинного масла

1 ст. л. гірчиці

Приготування:

1. Нарізаємо яловичину тонкими скибочками. Обсмажуємо на сковороді попередньо посоливши м'ясо. Готуємо до кричневої скоринки.

2. У сотейник наливаємо біле вино і випарюємо на три чверті на високому вогні. Додаємо бульйон і випаровуваємо на половину.

3. На сковороді обсмажуємо гриби. До бульйону додаємо сметану і готуємо на середньому вогні. Коли соус загусне приправляємо його.

4. Додаємо в гриби обсмажене м'ясо, заливаємо соусом, доводимо до кипіння, після чого тушкуємо ще 3 хвилини.

5. Додаємо гірчицю і подаємо разом з рисом або локшиною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з лисичками.