Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година

Порції: 4

Інгредієнти:

800 г яловичини без кістки

Популярні новини зараз

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

7 ст. л. оливкової олії

2 ч. л. гірчиці

2 ч. л. меду

1 ч. л. перцю

1 ч. л. паприки

1 ч. л. базиліка

2 ч. л. солі

Приготування:

1. Гарненько промиваємо м'ясо. У мисці змішуємо оливкову олію, мед, гірчицю, сіль, перець, паприку і базилік. Ретельно перемішуємо.

2. М'ясо маринуємо в цьому соусі і залишаємо на годину при кімнатній температурі.

3. Далі загортаємо м'ясо у фольгу і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину.

4. Відкриваємо фольгу і ставимо назад ще на 10-15 хвилин. Дістаємо з духовки, знову накриваємо фольгою і залишаємо на 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт круасанів в шоколаді.