Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 10
Інгредієнти:
100 г борошна
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
150 г цукру
200 г вівсяної крупи
330 г вишні
5 яєць
ваніль за смаком
Приготування:
1. Збиваємо в міксері яйця і цукор. Потім додаємо борошно і вівсянку. Ретельно перемішуємо.
2. Змащуємо маслом форму для випікання і заливаємо в неї тісто. Зверху посипаємо вишнями.
Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо пиріг протягом 50 хвилин до утворення золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і квасолею по-тосканськи.