Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г рису
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
½ головки цибулі
1 головка червоної цибулі
1 стебло селери
1,5 л курячого бульйону
300 г лисичок
4 зубчика часнику
20 г петрушки
100 мл вершків
100 г вершкового масла
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Цибулю і селеру обсмажуємо в олії до пом'якшення, потім додаємо 200 г лисичок і тушкуємо до готовності додаємо рис. Далі обсмажуємо рис кілька хвилин, вливаємо третину бульйону, приправляємо і тушкуємо на повільному вогні постійно помішуючи і додаючи по трохи залишок бульйону.
2. Тим часом обсмажуємо залишок лисичок на іншій сковороді. Коли вони випустять весь сік, додаємо часник, обсмажуємо пару хвилин і посипаємо петрушкою.
3. Коли рис готовий, вимикаємо плиту і додаємо вершки. Подаємо все разом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісочного пирога з варенням.