Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г рису

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

½ головки цибулі

1 головка червоної цибулі

1 стебло селери

1,5 л курячого бульйону

300 г лисичок

4 зубчика часнику

20 г петрушки

100 мл вершків

100 г вершкового масла

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Цибулю і селеру обсмажуємо в олії до пом'якшення, потім додаємо 200 г лисичок і тушкуємо до готовності додаємо рис. Далі обсмажуємо рис кілька хвилин, вливаємо третину бульйону, приправляємо і тушкуємо на повільному вогні постійно помішуючи і додаючи по трохи залишок бульйону.

2. Тим часом обсмажуємо залишок лисичок на іншій сковороді. Коли вони випустять весь сік, додаємо часник, обсмажуємо пару хвилин і посипаємо петрушкою.

3. Коли рис готовий, вимикаємо плиту і додаємо вершки. Подаємо все разом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісочного пирога з варенням.